En-koi is er voor alle liefhebbers van koi!

Mijn naam is Wilco en sinds 2003 in de ban van de koi.
Min of meer bij toeval ben ik met de koihobby in aanraking gekomen en raakte gefascineerd door deze kleurrijke vissen.
Al snel groeide mijn interesse en kwam ik er al vlug achter dat er meer bij komt kijken dan een lapje folie en water in een bak.
Ik ben me meer gaan verdiepen in de verzorging van de koi door er veel over te lezen, het volgen van lezingen, in gesprek gaan met gevestigde koidealers en het deelnemen aan cursussen wondbehandeling en visziekten bij koi.

Om parasieten te herkennen heb ik een microscoop aangeschaft waar ik tot op de dag van vandaag nog veel plezier van heb. Regelmatig werd ik benaderd door eigenaren van een koivijver met de vraag of ik eens een kijkje in de vijver wilde nemen. En zo is En-koi ontstaan. Het geeft mij voldoening om de koi hobbyist bij te staan en mijn kennis te delen en er voor de klant te zijn als er zich problemen voordoen met de koi.